TOAMNĂ FIERBINTE LA CINEMA. Actorul Sylvester Stallone revine în rolul lui Rambo

Embed:

Se anunță o toamnă fierbinte în cinematografele din toată lumea. Filme pe orice gust, de la drame, la comedii și filme de acțiune, vor aduna cinefilii de pretutindeni în fața marilor ecrane.

Casele de producţie de la Hollywood se așteaptă la venituri mari din încasări, în condițiile în care vor fi difuzate continuări ale mai multor francize de succes, precum Rambo, Joker, Terminator sau Frozen.

Actorul și regizorul Sylvester Stallone revine pe marile ecrane într-un rol care l-a consacrat, John Rambo. Veteranul de război încearcă să-și găsească în sfârșit liniștea la o fermă din Arizona, dar află că nepoata sa, plecată în vacanță în Mexic, a fost răpită. Pentru a o salva, el va trebui să lupte împotriva unei întregi rețele de traficanți de ființe umane. Premiera filmului va avea loc în 19 septembrie.

Unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, Joaquin Phoenix, intră în pielea unuia dintre cei mai cunoscuți antieroi, Joker, veșnicul anarhist psihopat din seriile de benzi desenate. Deși inițial lumea se aștepta la un nou film cu supereroi, pelicula este de fapt o dramă care a primit recenzii foarte bune din partea criticilor de film. Începând cu 3 octombrie, cinefilii din toată lumea vor putea să privească filmul la cinematografe.

Arnold Schwarzenegger se întoarce din nou în rolul terminatorului. De data asta însă, alături de Linda Hamilton, cea care a jucat rolul Sarei Connor în primele două filme din franciză. Pelicula despre lupta dintre roboţi şi oameni a fost produsă de James Cameron și urmează să fie lansată în cinematografe în 23 octombrie.

Copii din toată lumea vor aștepta însă data de 22 noiembrie, când mult așteptata continuare a desenului animat Frozen va fi lansată în cinematografe. Spectatorii vor avea ocazia să urmărească aventurile celor două prințese surori, Anna și Elsa, care fac tot posibilul să salveze regatul lor de forțele malefice. Tot în această toamnă, în cinematografe vor mai fi lansate premiere mult așteptate precum Maleficent, Sonik sau Charlie's Angels.

Lasă un comentariu