Tkaciuk acuză Procuratura Generală că este autorul noului film despre 7 aprilie

Embed:

Deputatul comunist Mark Tkaciuk spune că ştie cine este autorul filmului recent apărut, legat de evenimentele din 7 aprilie 2009. Parlamentarul acuză Procuratura Generală şi Partidul Democrat că ar fi în spatele acestei înregistrări video. Acuzaţiile au fost aduse la emisiunea ÎnProfunzime.

"Am văzut filmul şi este clar că scenaristul acestei poveşti este Procuratura Generală. Asta s-a văzut după felul cum a comentat procurorul general acest film, la fel cum a vobit şi reprezentantul SIS, cu anumite aluzii, care lasă loc de interpretări şi dubii. Este clar că autorii filmulețului sunt conducătorii Procuraturii Generale, adică PDM. Cine concret, asta e altă întrebare", a spus Mark Tkaciuk, fără a da nume.

De asemenea, deputatul spune că în filmul apărut recent sunt spuse multe prostii. "Procuratura nu are niciun argument, nicio dovadă care să demonstreze că Baghirov şi Tkaciuk sunt cunoscuţi, sau că s-ar fi înţeles în vre-un fel. Sunt spuse multe prostii în acest film", a adăugat comunistul.

De asemenea, el a precizat că va merge la Procuratura Generală cu plăcere pentru a depune mărturii, iar ulterior va face declaraţii pentru presă.

Pe 7 aprilie, exact la trei ani de la tragicele evenimente, pe internet a fost postat un film despre presupuşii organizatori ai vandalizărilor. Autorii acestei înregistrări sunt, deocamdată, necunoscuţi, iar Procuratura Generală nu exclude faptul că ar fi avut loc o scurgere de informaţii, din moment ce în film sunt prezentate anumite date secrete ce fac parte dintr-un dosar penal aflat pe rol. Instituţia a anunţat că va organiza o comisie de anchetă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu