Titus Jucov, condus pe ultimul drum. Regizorul va fi înmormântat, astăzi, la Cimitirul Central din Chişinău

Embed:

Zeci de oameni au venit să-i aducă un ultim omagiu maestrului Titus Jucov la Biserica "Sfânta Teodora de la Sihla" din Capitală, unde a fost depus corpul neînsufleţit al actorului. El va fi înmormântat astăzi la cimitirul central de pe strada Armenească.

Colegii de breaslă spun că moartea lui Titus Jucov este o pierdere enormă pentru arta teatrală. "Teatru nostru are o pierdere enormă. Domnul Jucov nu mai este printre noi. Este o pierdere nu doar pentru teatru, dar şi pentru ţara întreagă. Un om cu literă mare, cu o omenie şi un suflet mare", a spus directorul impresar, Andrei Prepeliţă.

"O mare pierdere, o mare pierdere pentru intreaga cultura. Era un om cu un suflet mare, el era sufletul teatrului Licurici", a declarat actriţa Teatrului "Licurici" Viorica Dobzeu.

"Am reuşit să-l cunosc pe cel care a fost Titus Jucov, un om de acţiune, vesel şi un om foarte activ în tot ce făcea. Pierderea lui Titus Jucov este o pierderea de neînlocuit, este un gol, un vid rămas", a precizat preşedintele Uniunii Artiştilor Plastici, Ghenadie Jalbă.

Corpul neînsufleţit al regizorului va fi dus, la ora 10.00, în incinta Teatrului de Păpuşi "Licurici", de unde va fi petrecut pe ultimul drum. Directorul Teatrului Republican de Păpuşi "Licurici", Titus Jucov, s-a stins din viaţă duminică seara, la vârsta de 63 de ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu