Tiraspolul a încurcat iţele: Andrei Samonia nu a fost răpit, ci a fost arestat pentru răpire de persoane

Andrei Samonia se află în penitenciarul din Bălţi. Bărbatul din stânga Nistrulu se afla în căutare naţională pentru tortură şi răpire de persoane, din 1 noiembrie 2019. 

Informaţia a fost confirmată pentru publika.md de către ofiţerul de presă al PCCOCS Emil Gaitur. 

Instanţa a emis un mandat de arestare pentru 30 de zile, iar în data de 14 ianuarie curent, Samonia a fost reţinut.

Amintim că ieri, autorităţile de la Tiraspol au acuzat Chişinăul de răpirea unui locuitor din stânga Nistrului. 

Presa transnistreană a scris că un bărbat din stânga Nistrului ar fi fost sechestrat de către poliţie şi că autorităţile de la Tiraspol au cerut de la reprezentantul politic în procesul de negocieri să ofere informații cu privire la locul aflării bărbatului. 


Potrivit portalului novostipmr, Andrei Simonia ar fi dispărut în data de 14 ianuarie, în timp ce se afla cu soţia în satul Sănătăuca. 

Pretinsul minister de externe i-a cerut vicepremierului pentru reintegrare Alexandru Flenchea să prezinte informaţii despre locul aflării lui Samonia.

Solicitat de publika.md, Alexandru Flenchea a declarat că nu va răspunde solicitărilor lui Ignatiev până nu primim răspuns la solicitările privind vizitarea necondiţionată a cetăţeanului Alexandr Rjavitin. 
 

CITEŞTE ŞI: Tiraspolul din nou în acțiune, acuză Chișinăul de răpirea unui bărbat din stânga Nistrului. Reacția lui Alexandru Flenchea

 

 

 

 

loading...

Lasă un comentariu