Ţinutele vedetelor în seara de Revelion. Unele au fost cumpărate de peste hotare, altele cusute la comandă

Embed:

Vedetele atrag atenţia cu vestimentaţia lor de fiecare dată, dar în special de sărbători. Pentru Revelion, unele interprete de la noi şi-au cusut haine noi, iar altele au cumpărat ţinutele din magazine de firmă atât din ţară, cât şi de peste hotare.

Nelly Ciobanu şi-a pregătit din timp ţinuta pentru seara de Revelion. Ea şi-a cusut o rochie cu trenă şi cristale swarovski.

"Eu de exemplu mi-am ales mai mult o rochie cu trenă, pentru că ele mă reprezintă deşi sunt foarte grele. Nu mă întreba cât a costat, pentru că n-o să-ţi spun niciodată. Este foarte scump, este foarte mult. Eu am zis că banii care îi dau pe o rochie dacă i-aş da mamei mele, ea ar trăi mult timp bine", a spus interpreta Nelly Ciobanu.

Pentru noaptea dintre ani, Diana Grigor şi-a ales o rochie scurtă în care să se simtă bine.
 
"M-am oprit la ţinuta vestimentară baby-doll pentru că multe rochii din garderoba mea sunt baby-doll şi anume aceasta este ţinuta care cel mai bine mă reprezintă. Este un albastru foarte electric, ţipător şi are şi un roz pal. Mi se pare că este o ţinută foarte potrivită. Într-un fel şi solidă, dar şi jucăuşă", a menţionat interpreta Diana Grigor.  

Interpreta Cătălina Cărăuş a purtat două ţinute în seara de Revelion. Pentru cina în familie ea a optat pentru o rochie neagră, clasică asortată cu bijuterii maxi aurii, iar a doua a fost una lungă de bal, în valoare de 3000 de lei, cusută special pentru eveniment.
 
"Voi petrece împreună cu prietenii la o serbare care va fi în stil Oscar, de aceea obligator dress-codul este o rochie lungă de seară frumoasă. Am ales să-mi iau o rochie la fel neagră cu auriu şi am pus şi un băntuc", spune Cătălina Cărăuş. 

De Revelion, interpreta Doina Sulac a cântat până dimineaţă. Prima rochie pe care a purtat-o a fost cusută la comandă, iar a doua - procurată la Paris, la fel ca şi bijuteriile.

"Am optat pentru ceva alb-negru. O ţinută albă care redă puritatea, reprezintă folclorul nostru, culoarea purităţii şi culoarea neagră-eleganţă, rafinament. Iată de am optat pentru aceste două rochiţe alb şi negru", a povestit interpreta Doina Sulac. 

Unele interprete au ales ţinute pe care să le poată purta şi în cadrul altor concerte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu