Ţinutele cunoscutelor fashioniste de la noi din țară, scoase în vânzare la un iarmaroc caritabil

Embed:
Cele mai cunoscute femei de la noi din ţară şi-au scos ţinutele în vânzare la un iarmaroc caritabil desfăşurat la Chişinău. Totul pentru un scop nobil. Banii adunați, în jur de 15 mii de lei, vor fi folosiţi pentru a procura rechizite la peste o sută de copii din familii cu venituri modeste şi şcoli-internat.

Rochii de seară, pantofi şi accesorii de la renumite branduri, au putut fi cumpărate la preţuri simbolice de la 20 până al 350 de lei. 13 doamne şi domnişoare, printre care prezentatoare TV şi femei de afaceri, au venit cu garderobe întregi la iarmaroc.

"Lucrurile au fost oferite absolut gratis de către femei cunoscute în orașul nostru", a spus Cristina Ţurcan, fondator Organizaţia caritabilă "Inimă bună".

"În prezent, preţurile nu sunt atât de mici, de aceea banii aceştia vor fi de mare ajutor familiilor aflate în dificultate", a spus Gabriela Antocel, prezentatoare TV.

"Este plăcut să putem ajuta acești copilași, măcar în astfel, pentru că înțeleg că multora le este greu", a spus Marina Dublari, proprietara unui magazin.

Cei mai mulţumiţi au fost cumpărătorii. Au făcut o faptă bună şi, în plus, au plecat acasă cu pungile pline.

- Am găsit ceva pentru mine. Este foarte bine să ajuți pe cineva.

- Putem face și un lucru bun și să ne cumpărăm ceva util pentru noi, adică doi în unu.

- Ei ajută copilașii din familiile cu probleme și noi nu pierdem niciun eveniment pe care îl organizează.

Organizaţia "Inimă bună" desfăşoară asemenea iarmaroace deja de trei ani.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu