Ţinute spectaculoase şi culori pastelate. Designeri autohtoni şi-au prezentat cele mai noi tendințe pentru vară (FOTO)

Embed:

Mai mulți designeri autohtoni au prezentat cele mai noi tendințe pentru această vară. Prezentarea s-a desfășurat, ieri, în cadrul unui eveniment marca "Din inimă". Femei de afaceri, prezentatoare TV, dar și personalități din cultură și industria muzicală au devenit modele pentru o seară.

În total, 13 designeri de la noi și-au prezentat pe podium colecțiile proaspăt scoase din ateliere. Şi în acest sezon estival, creatorii de modă au optat pentru culori pastelate.

"Am ales culori pastelate, roz-pal, galben, bej. Tendințele rochiilor sunt stilizate", a declarat Alina Bradu, designer.

Nu au lipsit nici colecțiile de haine pentru cei mai mici iubitori de modă: "Nu trebuie să ne îmbrăcăm cu stofe care se îmbracă greu. Trebuie de ales stofe naturale".

Invitatele nu au plecat acasă cu mâinile goale. Ele şi-au procurat articole vestimentare, pentru a susține designerii autohtoni.

"Voi cumpăra o ţinută care mi-a plăcut. Mă simt bine în ea. Am mai multe ținute autohtone în garderoba mea", a spus o femeie care a prezentat hainele.

Aproape 250 de invitați au admirat creațiile designerilor noștri. Majoritatea spun ca au rămas impresionați de noile colecții:

"A fost foarte plăcut, deoarece au prezentat persoane autohtone".

"Am descoperit mulți designeri pe care nu-i cunoșteam. Mă bucur că au ajuns să facă haine drăguțe".

Evenimentul Fashion Soire se află la cea dea treia ediție.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu