Ţintesc spre Divizia Naţională

Embed:

În acest moment sunt trei echipe în Divizia A care ţintesc un loc în liga superioară a fotbalului moldovenesc.

Este vorba despre Intersport-Aroma, Ursidos şi Locomotiva Bălţi. Primele două au confirmat oficial acest lucru, iar echipa din Cahul nu va evolua în primul eşalon, chiar dacă se va clasa pe primul loc, din lipsa banilor şi a infrastructurii sportive.

După ce a produs furori în actuala ediţie a Cupei Moldovei, unde a ajuns până în sferturi şi se află printre liderii Diviziei A, FC Cahul anunţă oficial că nu va putea evolua în Divizia Naţională, chiar dacă vor termina pe primul loc campionatul.

După etapa 21, noul lider în Divizia A a devenit echipa Intersport-Aroma. Datorită acestui fapt, conducerea grupării din Cobusca Nouă a anunţat oficial că ţinteşte un loc în Divizia Naţională. Singurul obstacol în acest sens poate fi doar licenţierea de la finele sezonului.

O altă echipă cu pretenţii la promovare este Ursidos Chişinău. În acest moment, "urşii" se gândesc doar la clasarea pe primele două locuri la sfârşitul sezonului.

În afară de Ursidos şi Intersport, Locomotiva Bălţi este a treia echipă care şi-a anunţat intenţia de a promova în Divizia Naţională.

Cu nouă etape până la finalul campionatului lider în Divizia A este Intersport-Aroma cu 40 de puncte. Locurile doi şi trei sunt împărţite de FC Locomotiva şi FC Cahul cu câte 39 de puncte. Ursidos este pe patru cu 36 de puncte.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu