Tinerii susţinuţi de AOAM să-şi dezvolte propriile afaceri de succes

Embed:

Tinerii care vor să-şi dezvolte o afacere pot beneficia de susţinere. Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova anunţă un nou concurs de granturi pentru ei. Bugetul acestei runde este de 500 de mii de lei.

Banii vor fi alocaţi din fondul pentru susținerea tinerilor antreprenori, lansat la începutul anului 2016 de către președintele fondator al Asociației, Vlad Plahotniuc.

"Anul acesta accent va fi pus pentru acei tineri antreprenori care vor contribui la crearea noilor locuri de muncă, adică de cel puţin trei locuri de muncă. La fel, un avantaj suplimentar va constitui acei tineri care sunt veniţi de peste hotare şi investesc bani în Republica Moldova", a declarat directorul general al Asociaţiei Oamenilor de Afaceri din Moldova, Alexandru Baltag. 

Pentru a participa la concurs, doritorii vor trebui să prezinte până în data de 17 septembrie, planurile lor de afaceri.

Cea de-a treia rundă a granturilor este destinată, în special, celor care vor crea noi locuri de muncă.

La final, 10 învingători vor primi câte 50 mii de mii de lei pentru dezvoltarea afacerii, dar și pentru programe de școlarizare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu