Tinerii, pentru un mod sănătos de viaţă. Participanţii au alergat 4 km în parcul Valea Morilor

Embed:

Mai mulţi tineri au desfăşurat, astăzi, o acţiune de promovare a modului sănătos de viaţă. În parcul Valea Morilor din capitală, aceştia au iniţiat o cursă pe o distanţă de patru kilometri, la care au participat toţi cei care au răspuns apelului, lansat prin intermediul reţelelor de socializare.

Participanţii la eveniment spun că, deşi cursa nu a fost uşoară, au rămas mulţumiţi. Iată ce au declarat ei:

"Foarte bine, sincer mi-a fost un pic dificil să vin. Mi-a fost dificil să mă decid să vin pe aşa frig, îmi era teamă să nu răcesc, dar mă bucur că am făcut-o."

"M-am încălzit foarte tare. Este bine, mai ales când nu alergi foarte des şi e o experienţă bună. Credeam că nu voi rezista, dar după jumătate deja începe să fie mai confortabil."

"Singur e mai greu, pentru că în faţa casei am şi eu stadion, dar e mai complicat să mă impun singură dimineaţa. De aceea, e bine când sunt mai mulţi."

"Cam greu, trebuie de aplicat mai des şi va fi mai uşor. Este folositor prin faptul că inhalăm mai mult oxigen, suntem mai aproape de natură."

Organizatorii planifică să desfăşoare astfel de acţiuni în fiecare duminică.

"Din păcate, nu sunt sportiv profesionist, dar sunt pasionat de sporturi, îmi place foarte mult alergatul şi tocmai din acest motiv am zis să vin cu iniţiativa, să creăm un club al oamenilor care vor să alerge", a spus organizatorul evenimentului, Vlad Ghenciu.

La prima cursă au participat peste 10 tineri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu