Tinerii democrați s-au înarmat cu mături și lopeți și au dat o mână de ajutor la curățenia în Capitală

Embed:

S-au înarmat cu mături şi lopeţi pentru a ajuta la curăţenie în Capitală. Mai mulţi tineri democraţi au răspuns la apelul premierului Pavel Filip la mobilizare. Aceştia s-au adunat în Parcul Central, au strâns crengile şi au curăţat aleele.

Ei i-au îndemnat şi pe alţi tineri să se implice activ la curăţenie începând de la curţile blocurilor.

Tinerii spun că este datoria tuturor să se implice în asemenea situaţie excepţională.

"Sperăm să ne reuşească măcar cât de puţin să le uşurăm munca celor care sunt responsabili".

"O să întrebăm de autorităţi unde este mai stringentă situaţia şi unde trebuie de implicat şi acolo ne vom implica".

"Îmi plânge inima să văd ce dezastru a rămas în acest parc. Este o zi oportună să las cămaşa albă şi cravata şi să mă mobilizez împreună cu colegii mei şi mă bucur foarte mult că nu sunt indiferenţi.

"Am constatat încă de ieri că serviciile comunale nu fac faţă, critici sunt mulţi. Eu îi îndemn pe toţi, nu doar pe tinerii democraţi. Să vină nu doar aici în Parcul Ştefan Cel Mare dar şi peste tot în oraş, în ogrăzile lor în străzile principale să se implice", a afirmat preşedintele OT Partidul Democrat, Alexandru Cauia.

Oamenii care se aflau în parc au apreciat gestul tinerilor democraţi.

"Am rămas destul de plăcut deoarece tinerii vin numai să se plimbe, dar şi ajută în cazul de faţă. În aşa o situaţie, toţi trebuie să se implice".

"Trebuie numaidecât să se implice, tot oraşul trebuie să se implice, nu numai noi, tot, tot, pentru că e jale, e jale mare".

În urma ninsorilor de săptămâna trecută, doar în Capitală, au fost rupţi peste 10 mii de arbori şi s-au prăbuşit 130 de piloni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu