Tineri și neliniștiți! Doi studenți au fost reținuți de oamenii legii pentru ASTA

Embed:

Doi studenți riscă să facă închisoare după ce au deteriorat mai multe indicatoare rutiere. Potrivit Poliției capitalei, tinerii și-au recunoscut vina și au explicat că nu au realizat ce fac deoarece erau în stare de ebrietate. 

Studenții, în vârstă de 19 ani, au distrus mai multe indicatoare noi, instalate la trecerile de pietoni de pe strada Cuza-Vodă din sectorul Botanica al Capitalei.

Unul dintre tineri s-a enervat după ce și-a agățat haina de un semn rutier. Iar pentru a se răzbuna, studenții au doborât mai multe indicatoare:

" - M-am lovit în indicatorul pentru pietoni. - Cum v-ați lovit? - M-am aninat de acesta și mi-am rupt scurta. Și m-am enervat și am împins indicatorul."

Unul dintre tineri a opus rezistență polițiștilor. Ulterior, acesta și-a explicat gestul prin faptul că nu a înţeles motivul reținerii.

"L-am întrebat pe polițist de ce ne-au oprit. Și domnul a spus că nu dă explicații. Și nu am vrut să merg și domnul mi-a pus cătușe."

Studenții au fost reținuți după ce un martor a denunțat acțiunile lor. Ei sunt cercetați penal pentru huliganism și riscă, fiecare, câte o amendă în mărime de la 4.000 la 14.000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii sau închisoare de până la trei ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu