Tineri din Capitală, "specializaţi" în spargeri de maşini. Au furat un pistol, genţi şi bunuri materiale (VIDEO)

Embed:

Doi tineri din Capitală au fost reţinuţi, fiind bănuiţi de furt din automobile. Suspecţii activau pe timp de noapte şi ţinteau unităţile de transport cu numere de înmatriculare străine, de unde luau genţi şi alte bunuri materiale.

Potrivit poliţiei, tinerii cu vârsta de 21 şi, respectiv, 22 de ani, ar fi comis cel puţin cinci furturi din automobile, în sectorul Râşcani al Capitalei. Ei intrau în maşini după ce spărgeau parbrizul unităţii de transport. Unul din ei stătea la pândă, iar al doilea spărgea geamul. Tinerii furau doar genţile în care se aflau bani, acte de identitate şi alte bunuri materiale.

Recent, cei doi ar fi pătruns într-un BMW, de unde au furat un pistol de tip Glock 17, cu 9 cartuşe. Ca urmare, oamenii legii au efectuat percheziţii la domiciliile suspecţilor. Acolo, poliţiştii au depistat şi au ridicat pistolul de tip Glock 17, mai multe genţi de damă şi alte lucruri furate. Suma obiectelor furate se estimează la circa 50.000 de lei.

Anterior, unul dintre tineri a mai fost judecat pentru astfel de infracţiuni. Oamenii legii au iniţiat o cauză penală pentru furt. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, cei doi riscă până la patru ani de închisoare sau amendă de până la 20.000 de lei.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu