TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE. Primul om din lume care urmează un tratament genetic, invitat la PUBLIKA

Embed:

Leacul tinereții fără bătrânețe a fost găsit. Asta susține o femeie din Statele Unite ale Americii, care va fi prezentă mâine la emisiunea „Publika Report”. Realizatoarea Rita Ursalovschi va discuta și cu alți invitați de marcă despre revoluțiile din medicină, referitoare la tratamentele de întinerire.

Specialiștii au venit la Chișinău cu ocazia Summit-ului anual al Tehnologiilor Informaționale.

Elizabeth Parrish este prima femeie care a urmat terapia de întinerire genetică. Ea are 44 de ani și conduce compania „Bioviva” din SUA. Elizabeth susține că este prima persoană din lume care nu va fi afectată de consecinţele îmbătrânirii naturale.

Femeia a primit prima doză de tratament în octombrie 2015, iar testele au arătat că a întinerit la nivel celular cu 20 de ani. Potrivit specialiștilor din cadrul „Bioviva”, tratamentul genetic constă în stoparea proceselor de epuizare a masei musculare şi a celulelor stem, care apar odată cu înaintarea în vârstă.

"Ceea ce noi sperăm să vedem este o altă percepție a vârstei biologice, un corp rezistent în fața bolilor care apar odată cu vârsta: cancerul, bolile inimii, nefropatia."

Un alt invitat al Ritei Ursalovschi va fi antreprenorul Dmitri Kaminski. Originar din Moldova, multimilionarul conduce fondul de investiții „Deep Knowledge Venture”, cu sediul în Hong Kong.

Acesta susține centrele de cercetare de la Oxford și Cambridge, care se ocupă de studierea longevității. Kaminski a promis anterior un premiu de un milion de dolari celui care va atinge vârsta de 123 de ani.

La emisiunea "Publika Report" va veni și omul de știință Avijit Guha Roy. Acesta este antreprenor și directorul unei fundații de cercetare a biogerontologiei din Oxford.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu