TINEREȚE FĂRĂ BĂTRÂNEȚE. Invitații Publika Report au explicat cum trăiești fără să îmbătrânești

Prima persoană care afirmă că nu va îmbătrâni a fost astăzi invitata specială a Ritei Ursalovschi, la emisiunea Publika Report. Elisabeth Parish a fost supusă unui tratament genetic şi consideră că acesta va fi accesibil, în 10-15 ani, în toată lumea. Acelaşi lucru îl susţin alţi doi cercetători, prezenţi în studioul Publika TV. Dmitri Kamisnky şi Avijit Roy au anunţat că ştiinţa deja a schimbat lucrurile, iar pe viitor investitorii şi statele interesate pot contribui la extinderea progresului în orice ţară şi la preţuri care vor deveni accesibile. 

Elisabeth Parish a întinerit cu 20 de ani, după experimentul la care şi-a supus organismul în laboratoarele propriei companii. Printr-o injectare, i-a fost crescut numărul de celule tinere, fiindu-i modificată şi masa musculară.

"Celulele albe din organismul meu sunt cu 20 de ani mai tinere decât până la tratament. Intenţia mea este de a trăi cât de sănătos şi mult posibil. Şi trebuie să aflăm cât de bine lucrează ştiinţa în acest sens. Asta este un început, cred că peste 10 de ani reuşita va fi extraordinară", a spus director general al Companiei americane Bioviva, Elisabeth Parish.  

Prin această terapie genetică, specialiştii susţin că procesul de îmbătrânire este oprit.

"Ştiinţa poate schimba lucrurile si noi am făcut-o deja, cu organismele mercusola. Noi am prelungit viaţa şoarecilor, peştilor, viermilor, muştelor. Si noi vrem să transferăm această terapie pentru oameni, terapia genetică", a relatat cercetătorul în biogerontologie la Oxford, Avijit Roy.

Originar din Moldova, Dmitri Kaminski, promotor al inteligenţei artificiale şi investitor în tehnologii BigData, susţine că cercetătorii, care studiază metodele împotriva îmbătrânirii, sunt interesaţi de dezvoltarea şi aplicarea lor peste tot în lume, inclusiv în ţara noastră.

"Cu cât mai mulţi investitori, cu cât mai mult state vor atrage atenţie acestui proces, vom atinge un progres real în ceea ce priveşte domeniul sănătăţii în întreaga lume. Şi de acest proces vor beneficia nu doar Statele Unite şi Marea Britanie, dar şi India, şi R.Moldova", a menţionat investitor în Big-Data, fondatorul Deep Knowledge Ventures, Dmitri Kaminsky. 

Şase premii Nobel au fost acordate în domeniul terapiei genetice, orientată să încetinească îmbătrânirea.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu