Tinere din Moldova, pe post de SCLAVE SEXUALE în Turcia. Totul a fost pus la cale de o femeie din Ialoveni, care a fost reţinută în Grecia

Embed:

O locuitoare a raionului Ialoveni, anunţată de autorităţile Republicii Moldova în căutare internaţională pentru traficarea a şapte moldovence, printre care şi o minoră, a fost reţinută în Grecia. Totodată, aceasta a fost extrădată pentru a fi trasă la răspundere penală în ţara noastră.

Dosarul de învinuire a moldovencei a fost expediat în instanţa de judecată.

Potrivit procurorilor, timp de doi ani, inculpata a racolat şapte tinere din familii social-vulnerabile, printre care şi o minoră, le-a promis un loc de muncă bine plătit, cu un salariu de 3.000 de euro, însă le-a transportat şi le-a obligat să se prostitueze în Turcia.

Zilnic, acestea erau obligate să presteze servicii sexuale într-un apartament din Istanbul, iar venitul era practic în totalitate colectat de inculpată, victimelor revenindu-le doar o mică parte din venit.

Revenite acasă, victimele traficului au depus plângeri, iar forţele de ordine au iniţiat cauze penale.

Inculpata riscă până la 20 de ani închisoare. Totodată, dacă va fi recunoscută vinovată, ea ar urma să achite şi cheltuieli judiciare legate de extrădarea sa în sumă de 33 mii lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu