Ţin diete şi fac sport pentru o siluetă perfectă. Vedete care au slăbit 20 de kilograme şi mai mult

Embed:

Sunt celebre, dar faima nu le garantează o siluetă perfectă. Ochii fanilor nu le permit nici pentru o clipă să se relaxeze, iar fiecare centimetru în plus este taxat imediat. De dragul scenei sau a rolurilor mult dorite, sute de vedete au recurs la înfometare, sport, diete şi tratamente corporale.

Christina Aquilera a fost mereu considerată o vedetă cu forme delicate. Imediat după naştere, aceasta a adăugat peste 30 de kg. Totuşi, Christina a reuşit să dea jos 20 de kg şi i-a mai rămas puţin până la obţinerea siluetei care a consacrat-o.

Jessica Simpson a devenit supraponderală, iar cariera ei a avut mult de suferit. Spre deosebire de Christina Aquilera, Jessica nu este deranjată de kilogramele în plus.

Jennifer Hudosn este un exemplu pentru vedetele care reuşesc să-şi modeleze silueta. Ea a slăbit 25 kg şi nu se opreşte aici. Şi Oprah a avit fluctuaţii de greutate. Ea spune că a obosit să lupte cu mama natură, care o vrea grasă.

Şi vedetele noastre se confruntă cu probleme similare. Interpreta Lenuţa Burghilă este un bun exemplu în acest sens. Ea a luptat mai mult timp cu şunculiţele, iar rezultatele sunt uimitoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu