Timp de trei zile companiile de construcţii propun reduceri la apartamente de până la 1.000 de euro

Embed:

Criza îi face ingenioşi şi darnici. Vorbim despre dezvoltatorii imobiliari, care în următoarele trei zile oferă reduceri şi bonusuri şocante celor care se decid să-şi ia o locuinţă. Ofertele sunt valabile în cadrul expoziţiei Imobil-2011, care va fi astăzi inaugurată la Moldexpo.

Ca să atragă cumpărători, dezvoltatorii imobiliari vin cu oferte generoase. Cele mai atractive sunt certificatele de reducere în valoare de 1.000 de euro sau rabaturile de 5.000 de lei la procurarea unei locuinţe. De asemenea pentru fiecare metru pătrat de locuinţă, vânzătorii propun reduceri cu până la 20 de euro dacă vă hotărâţi să cumpăraţi un apartament în următoarele trei zile.

Promoţiile nu se opresc aici. La procurarea unui apartament puteţi obţine în dar un loc de parcare subteran sau achitarea serviciilor comunale. Generozitatea vânzătorilor se explică prin stagnarea de pe piaţa imobiliară. După o scădere impresionantă ca urmare a crizei din anii 2008-2009, preţurile la apartamente bat acum pasul pe loc. Deja de un an, un metru pătrat de spaţiu locativ costă, în medie, 610 euro, cu o treime mai puţin decât în 2008.

De asemenea, şi numărul tranzacţiilor de vânzare-cumpărare s-a micşorat considerabil. În Capitală, de exemplu, putem vorbi despre o reducere în jumătate a operaţiunilor imobiliare, în ultimii cinci ani. Dacă în 2005 au fost efectuate 2.250 de tranzacţii, anul trecut au fost încheiate numai 1.180 de operaţiuni.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu