Timbre poștale neobișnuite emise de Poșta americană. Vezi ce personaje din desene animate au fost imprimate

Poșta americană a lansat sâmbătă o serie specială de 20 de timbre, în cadrul gamei "Forever Stamps", ce conține imagini cu 10 personaje negative din franciza Disney, informează agerpres.ro.

Printre aceste personaje clasice se află Regina malefică din "Albă ca Zăpada și Cei Șapte Pitici", căpitanul Hook din "Peter Pan", Maleficent din "Frumoasa din pădurea adormită" și Scar din "The Lion King".

Fiecare piesă din noua serie emisă de Poșta americană prezintă imaginea unui personaj negativ Disney, suprapusă pe un fundal albastru, iar numele personajului este scris pe latura stângă a timbrului.

Seria a fost prezentată oficială de Megan J. Brennan — directorul general al Poștei americane — și de reprezentanți ai studioului Disney, sâmbătă după-amiază, la D23 Expo, un eveniment anual dedicat fanilor Disney, organizat la Anaheim Convention Center.

Studioul de animație, imprimerie și vopsitorie din cadrul companiei Walt Disney, cu sediul în Burbank, a contribuit la realizarea acestor personaje animate celebre încă din anul 1932.

În 2012, grupul Disney s-a asociat cu Poșta americană și a lansat o serie specială de timbre, dedicate unor personaje din filmele "Finding Nemo", "Toy Story" și "Monsters, Inc". 

La evenimentul D23 Expo, care a început pe 14 iulie și s-a desfășurat pe durata a trei zile, au participat zeci de mii de fani din lumea întreagă, care au beneficiat de un acces special și fără precedent la informații difuzate în premieră despre o serie de filme, seriale TV, jocuri video, parcuri tematice și celebrități ale grupului Disney.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu