Tiger Woods a oferit un master class copiilor de la o şcoală din Mexic

Embed:

Tiger Woods este accidentat, însă nu pierde timpul în zadar. Jucătorul de golf promovează acest gen de sport în Mexic. El consideră că în această regiune golful nu mai este popular, fiind umbrit de fotbal.

Luna trecută, Tiger Woods a fost supus unei intervenţii chirurgicale la spate. Din cauza acestei intervenţii, celebrul jucător de golf nu va putea participa la toate competiţiile programate în actualul sezon.

În perioada de reabilitare, Woods nu pierde timpul. El a ajuns în Mexic unde încearcă să promoveze golful, care nu prea se practicată în America Latină.

Woods a vizitat o şcoală din New Mexico, oferind un master-class unor copii defavorizaţi. Micuţii s-au descurcat de minune, demonstrându-şi talentul în faţa vedetei.

"Cred că este evident că în această ţară, dar şi în celelalte din America Latină, fotbalul este sportul dominant. Nu că ar fi o tradiţie, dar fotbalul este mai accesibil. Trebuie să facem accesibil şi golful pentru că e posibil acest lucru. Copiii nu au ocazia să jaoce golf de la vârste fragede, deoarece aceştia preferă fotbalul. Din acest motiv nu avem mai mulţi jucători de golf în această regiune", a menţionat jucătorul.

Tiger Woods a fost 683 de săptămâni pe primul loc în clasamentul mondial, un record absolut în golf. Americanul consideră că va putea reveni după accidentarea abia anul viitor.

"În 20 de ani cred că am stabilit multe recorduri, iar unul încă nu a fost doborât. Cel mai important pentru mine este acum să mă recuperez şi să revin la forma iniţială. Trebuie să fiu pregătit pentru vârsta de 40 de ani. Când voi juca la următorul meu turneu voi avea deja 40", a spus Tiger Woods.

În vârstă de 39 ani, Tiger Woods are în palmares 14 titluri de Mare Şlem şi 79 de victorii în circuitul profesionist de golf. În prezent, el este pe locul 334 în clasamentul mondial.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu