Ţigări de contrabandă ascunse în tomberoane de gunoi

Poliţiştii de frontieră vasluieni au întocmit dosare penale pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă pe numele a doi lucrători ai unei firme de salubrizare din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa care au introdus ilegal în România 295 pachete de ţigări, ascunse în tomberoanele de gunoi.

 Cei doi au fost descoperiţi după ce un român a postat pe blogul său imagini în care apar cei doi lucratori ai firmei de salubrizare transportând ţigările după linia de control.

Drept urmare, conducerea P.T.F. Albiţa s-a autosesizat. În urma verificărilor efectuate, cei doi cetăţeni au fost identificaţi iar pe numele lor a fost începută urmărirea penală.

Din cercetările efectuate s-a stablit că, în data de 7 iunie curent, în timp ce se aflau în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, cei doi lucrători au găsit pe spaţiul verde al P.T.F. Albiţa, ascunse şi abandonate în arbuşti ornamentali, patru cutii de carton în care se aflau ţigări de contrabandă.

Ulterior, cei doi au ascuns ţigările în tomberoane de gunoi şi le-au transportat după linia de control, până la un spaţiu de depozitare a materialelor de întreţinere situat lângă toaleta de pe sensul de ieşire din ţară, De acolo ţigările au fost duse acasă.

În urma percheziţiilor efectuate, la domiciliul celor doi au fost găsite 295 pachete de ţigări de diferite mărci, cu timbru Duty Free, în valoare totală de 3.000 de RONI.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu