Ţîcu la CNA: Nu poţi fura bani de la sportivi. Bodişteanu trebuie tras la răspundere

Embed:

Fostul ministru al Tineretului şi Sportului Octavian Ţîcu, a ajuns la CNA. Acesta urmează să fie audiat de ofiţerii anticorupţie, după ce a lansat, ieri, mai multe acuzaţii de fraudă la adresa predecesorului său, Octavian Bodişteanu.

Înainte de a fi audiat, Octavian Ţîcu a declarat că actualul ministru al Tineretului şi Sportului, Octavian Bodişteanu, trebuie să fie tras la răspundere pentru că a furat bani de la sportivi.

"Eu sper că oamenii îşi vor face datoria. Nu poţi fura bani de la sportivi. Am fost în situaţia asta când nu puteam participa la antrenamente, deoarece oameni ca el luau bani. Sper ca ofiţerii anticorupţie să-şi facă treaba. Am adus documentele necesare. El trebuie să fie tras la răspundere, legea este mai presus de fiecare om, fie el chiar ministru. Nu are de ce să mă atace în judecată. O să ne judecăm şi în ringul de box, nu este nicio problemă", a declarat Octavian Ţîcu.

Publika.md precizează că, ieri, Octavian Ţîcu a prezentat mai multe documente care ar demonstra că actualul ministru al Tineretului şi Sportului, Octavian Bodişteanu, ar fi spălat sute de mii de lei în perioada în care deţinea funcţia de viceministru al Tineretului şi Sportului.

Octavian Ţîcu a mai declarat că liderii actualei coaliţii de guvernare ştiau despre activitatea dubioasă a lui Octavian Bodişteanu la minister, atunci când l-au propus în funcţia de ministru.

Octavian Bodişteanu va susţine astăzi o conferinţă de presă în care îi va da replică lui Octavian Ţîcu.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu