Thomas Tuchel: Neymar va relua antrenamentele colective la finalul săptămânii

Atacantul brazilian Neymar, accidentat la muşchii aductori de la piciorul drept, va relua antrenamentele cu lotul echipei de fotbal Paris Saint-Germain la finele acestei săptămâni, cu câteva zile înaintea deplasării cruciale de la Belgrad, pentru meciul cu Steaua Roşie, a anunţat, miercuri, antrenorul Thomas Tuchel, scrie agerpres.ro.

 "El se va pregăti câteva zile individual, dar se va alătura grupului pentru antrenament vineri sau duminică", a declarat tehnicianul german după meciul egal cu Strasbourg (1-1), miercuri, în etapa a 16-a din Ligue 1.

Tuchel anunţase marţi că superstarul brazilian nu va face deplasarea în Alsacia din cauza accidentării suferite duminica trecută, în meciul cu Bordeaux (2-2).

"Nu este mai grav decât ultima oară, este aproape acelaşi lucru. Dar pentru asta, el nu poate juca contra lui Strasbourg. El trebuie să se odihnească câteva zile", afirmase antrenorul.

Neymar s-a accidentat prima oară în noiembrie cu "Selecao" şi a recidivat în meciul cu Bordeaux, părăsind terenul de joc vizibil afectat.

PSG îşi joacă accederea în optimile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal marţea viitoare, la Belgrad, cu Steaua Roşie. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu