Thomas Anders: Fanii din Europa de Est spun că muzica Modern Talking le-a schimbat viața

Thomas Anders, fost solist al formației Modern Talking, a declarat, astăzi, că după căderea comunismului mulți fani din Europa de Est i-au transmis că le-a schimbat viața, scrie agerpres.ro.

"Pe atunci (înainte de 1989 — n. red), nu știam ce impact are muzica noastră, eram faimoși, vindeam multe discuri. Dar în urmă cu 15 ani, când am început să concertăm în Estul Europei, au venit oameni să-mi spună: "mi-ați schimbat viața, cu muzica voastră am început o nouă viață". Nu am știut că i-am atins atât de tare pe spectatori, a fost puternică muzica noastră pentru ei. Chiar dacă acum îmbătrânesc, mă scufund în acel sentiment despre ce lucruri pozitive am putut face pentru oameni, despre ce a făcut muzica noastră pentru ei, a fost neașteptat. Am avut noroc pentru această șansă a istoriei, să pot cânta pentru oameni și am amintiri plăcute despre aceasta", a menționat Thomas Anders într-o conferință de presă susținută la Cluj-Napoca.

Thomas Anders și Modern Talking Band vor susține marți seară, de la ora 20:00, un concert în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, România.

Formația Modern Talking, compusă din Thomas Anders și Dieter Bohlen, a fost înființată în anul 1983, în Germania.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu