Thierry Neuville va evolua în 2014 pentru Hyundai în Campionatul Mondial de Raliuri

Embed:

Este oficial! Vicecampionul mondial la raliuri, Thierry Neuville este noul pilot al constructorului sud-coreean Hyundai. Pilotul belgian va evolua cu noua sa echipă în Campionatul Mondial de Raliuri din 2014.

Thierry Neuville a refuzat ofertele primite de la Citroen şi M-Sport şi a decis să concureze pentru Hyundai în sezonul 2014 al Campionatului Mondial de Raliuri. Belgianul a ajuns la un acord final cu Hyundai, cu care a semnat un contract valabil pe trei ani. Anunţul a fost făcut de site-ul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri, dar şi de Geoffroy Theunis, managerul pilotului belgian.

Neuville va evolua pentru Hyundai alături de copilotul său, Nicolas Gilsoul. Noul pilot al constructorului sud-coreean a declarat pentru site-ul oficial al Campionatului Mondial de Raliuri că a venit la o echipă tânără şi ambiţioasă cu obiective mari în Campionatul Mondial.

Therry Nueville a evoluat pentru Ford în 2012 şi a devenit vicecampion mondial. În acest an, Neuville nu a câştigat nicio cursă, însă s-a clasat pe poziţia a doua în patru etape a Mondialului. Belgianul a ocupat locul doi în Italia, Finlanda, Germania şi Australia. Neuville s-a mai clasat pe locul trei în Raliul Mexicului şi cel al Greciei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu