The Rolling Stones lansează un nou album: "Fără trucuri moderne, blues de când eram noi puşti" (VIDEO)

Cei de la Rolling Stones au distribuit fanilor un al doilea trailer video, înainte de lansarea noului lor album, atât de aşteptat de public, scrie mediafax.ro.

La începutul acestei săptămâni, pe site-ul trupei britanice a fost lansat un scurt teaser intitulat "The Rolling Stones- Se întorc pe 6 octombrie".

Cei de la Rolling Stones au distribuit fanilor un alt trailer video, înainte de lansarea noului lor album, atât de aşteptat de public.

La începutul acestei săptămâni, pe site-ul trupei britanice a fost lansat un scurt teaser intitulat "The Rolling Stones- Se întorc pe 6 octombrie", unde sunt prezentate câteva secvenţe video filmate, din câte se pare, în British Grove Studios, un complex de studiouri de înregistrări, aflat în vestul Londrei.

Prin acest viitor album, băieţii de la Rolling Stones abandonează trucurile electronice ale muzicii moderne şi revin la rădăcinile lor de blues, noul material fiind compus din cover-uri după melodii celebre ale unor clasici ai genului. O mostră din ce vom asculta pe acest album o găsim într-un alt clip teaser postat pe Twitter. 

Se zvoneşte că în luna iunie a acestui an, cei de la Stones, aflându-se într-un studio de înregistrări din vestul Londrei, l-au întâlnit întâmplător pe celebrul chitarist Eric Clapton.

Întâlnirea a fost una de bun augur, rezultatul acestei coincidenţe fiind colaborarea dintre trupă şi Clapton şi înregistrarea a două piese produse de Don Was.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu