"The Motans" lansează videoclipul oficial al piesei "Tu" (VIDEO)

"The Motans" îşi bucură fanii în această perioadă cu multe lansări de piese.

De data aceasta, artistul le prezintă fanilor videoclipul oficial al unei piese indragite "Tu".

"Tu" are deja peste 3 milioane de vizualizari pe YouTube, a fost compusă de Denis Roabes, muzica - Marcel Botezan, Sebastian Barac (Marco&Seba), productie - Alex Cotoi.

Videoclipul pentru "Tu" a fost regizat de Ionut Trandafir, iar filmările au avut loc la Bucureşti, la florăria Iris, dar şi în Cheile Dobrogei.

"The Motans" au început anul în forţă cu piesa "Weekend", colaborare cu Delia, cu aproape 6 milioane de vizualizări.

De asemenea, au lansat şi "Fifty Fifty".

"The Motans" a cântat împreună cu Delia această piesă în cele trei zile de concerte la Sala Palatului pe care le-a susţinut artista.

"The Motans" este Denis Roabes, un tânăr din Republica Moldova de 27 de ani care a decis să îşi urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim, în urma cu doar un an.

În urmatoarea perioadă, "The Motans" lucrează pentru lansarea primului EP in care vor fi incluse mai multe piese la care lucreaza deja de mai mult timp.

Global Records este una dintre principalele case de discuri din România, reprezentand artişti de top precum INNA, Antonia, Lariss, Karmen, Nicoleta Nuca, Alexandra Stan, Carla’s Dreams, Lucia, Mira, Lori, Yanka, Vanotek, Ivana, GJAN.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu