The Maze Runner ajunge primul în box-office-ul din America

Încă un film ştiinţifico-fantastic, destinat tinerilor, a triumfat în box-office-ul nord-american. Pelicula "The Maze Runner" a debutat pe primul loc în clasament şi pare să calce pe urmele francizelor de succes "The Hunger Games" sau "Twilight". Podiumul este completat de alte două producţii proaspăt lansate.

32,5 milioane de dolari. Este suma pe care a reuşit s-o strângă  din vânzările de bilete la cinema filmul "The Maze Runner". Producţia, bazată pe un roman scris de James Dashner, spune povestea unui grup de băieţi care trăiesc într-un paradis izolat, dar sunt prinşi într-un labirint uriaş de beton.

Actorul Liam Neeson încă mai are priză la public. Noul film în care este protagonist,"A Walk Among the Tombstones" s-a clasat pe locul doi în box office, cu încasări de 13,1 milioane de dolari. 

Starul de la Hollywood joacă rolul unui detectiv angajat de un important traficant de droguri să afle cine şi de ce i-a ucis soţia. Pelicula "This is Where I Leave You", cu Tina Frey în rolul principal, a debutat pe poziţia a treia, cu venituri de 11,9 milioane de dolari.

Câştigătorul de săptămâna trecută, filmul "No Good Deed" a coborât pe locul patru, c încasări de peste 10 milioane de dolari. Top cinci este încheiat de drama despre prietenia dintre un băiat şi un delfin, "Dolphin Tale 2".

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu