Ţevile de canalizare dau bătăi de cap locuitorilor. Trei locuinţe din sectorul Buiucani au fost inundate

Embed:
Proprietarii a trei apartamente s-au trezit cu locuințele inundate, după ce o țeavă de canalizare s-a înfundat. Li s-a întâmplat locatarilor unui bloc de pe strada Sucevița din sectorul Buiucani al Capitalei.

"Prin veceu, prin baie toată apa a ieșit la noi. Paturile, dulăpioarele, scaunele, totul s-a stricat. Apa avea adâncimea de 10 centimetri în locuință."

Potrivit oamenilor, apartamentele au mai fost inundate la începutul lunii exact din aceeași cauză.

"Acum două săptămâni am avut aceeași situație. Nu a fost atât de multă apă, deoarece muncitorii au venit repede și au înlăturat defecțiunea."

Locatarii spun că problema există de mai mulți ani.

"Sistema de canalizare este veche. Problema aceasta este de mult timp. De mai bine de 10 ani de zile, cam odată în lună vin cei de la "Apă-Canal" și încearcă să repare."

Proprietarii au încercat să discute cu administraţia întreprinderii "Apă Canal-Chişinău", dar fără rezultat. Oamenii vor să dea în judecată întreprinderea şi vor cere despăgubiri.

"Mergem în instanţă, dăm în judecată pentru că nimeni nu ne întoarce bunurile înapoi. Noi primim salarii mizere şi nu ne permitem să cumpărăm în fiecare zi să facem reparaţii."

Suprafaţa totală a partamentelor afectate este de 120 de metri pătraţi.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu