Testul anvelopelor de iarnă. Ce spun experţii

Aşa cum sezonul rece este pe cale să se instaureze, cel mai mare club automobilistic din Germania şi chiar din lume, ADAC (fondat în 1903 şi cu peste 18 milioane de membri), a realizat testul anvelopelor de iarnă. În acest an, nemţii au selectat doar trei dintre cele mai frecvent întâlnite dimensiuni de anvelope, 165/70 R14205/55 R16 şi 215/65 R16.

Condiţiile testului includ calităţile la rulare pe timp de iarnă, la care s-au adăugat calificative pentru alte trei capitole, zgomotul la rulare, consumul de carburant cât şi gradul de uzură al acestora.

Autostrada.md, însă, s-a orientat către mărcile de anvelope cele mai des întâlnite pe piaţa din Moldova, dar în tabel puteţi urmări rezultatele tuturor măsurătorilor oficiale. Notele de apreciere ale germanilor diferă de cele cu care suntem obişnuiţi majoritatea, prin urmare cu cât e mai mare cifra, cu atât mai negativ este calificativul acordat.

Pentru a afla care s-au dovedit a fi cele mai bune mărci de anvelope de iarnă, dar şi pentru a cunoaşte care mărci au primit cele mai proaste aprecieri intră pe autostrada.md.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu