TEST INFERNAL PENTRU PETROCUB. Echipa va juca la Larnaca unde sunt pronosticate 33 grade la ora meciului

Petrocub Hânceşti va avea parte de un meci infernal cu AEK Larnaca în prima manşă a turului I preliminar al Ligii Europei. Partida din Cipru se va disputa joi, 11 iulie, şi va începe la 18:30, iar pentru acea oră meteorologii prognozează temperaturi de cel puţin 33 de grade Celsius.

"Practic, toate meciurile din Liga Europei se joacă seară pe nocturnă, dar asta e decizia lor şi nu putem schimba nimic. Da, va fi dificil, luând în considerare că umiditatea este foarte mare, în jur de 70 la sută, dar sper că băieţii sunt pregătiţi şi vor rezista", a spus Lilian Popescu, antrenor Petrocub Hânceşti.

"Am trecut şi noi prin călduri acum două săptămâni. Cred că suntem adaptaţi. Este adevărat că umiditatea este un pic mai mare, însă sper să nu ne facă probleme temperaturile de acolo", a zis Maxim Potîrniche, fundaş Petrocub Hânceşti.

În anul curent AEK Larnaca a susţinut pe teren propriu 13 meciuri oficiale şi nu a suferit în ele nicio înfrângere, înregistrând 9 victorii şi 4 remize.

"Această statistică nu aş spune că este pozitivă pentru noi. Cunoaştem împotriva cui jucăm, cunoaştem calitatea fotbaliştilor şi a echipei. Noi vom încerca să facem un meci bun, indeferent de rezultatele anterioare care le-au avut ei", a zis Ion Jardan, fundaş Petrocub Hânceşti.

"Sigur că mizăm pe un rezultat pozitiv. Ştim că va fi un meci destul de greu, dar dacă nu vom pune scopuri mari, nu vom avea niciodată rezultate bune", a spus Iaser Ţurcan, mijlocaş Petrocub Hânceşti.

Din păcate pentru hânceşteni, un jucător important în angrenajul echipei, căpitanul Vladimir Ambros, este incert pentru această partidă după mai vechea sa accidentare.

Lasă un comentariu