TEST DRIVE: Porsche Cayenne GTS pe Nurburgring VIDEO

Întâlnirea cu noul Cayenne GTS a avut loc chiar în faţa muzeului Porsche din Zuffenhausen, acolo unde mă aştepta foarte încrezut un exemplar de culoare roşie! Nu m-am apropiat imediată de el, l-am admirat din depărtare pentru a vedea reacţia oamenilor, pentru a le înţelege emoţiile! Şi ar trebui să mă crezi că acest GTS îţi dă ceva fiori doar privindu-l, relatează Autostrada.md.

Mi-am dorit să merg într-un loc foarte special cu acest Porsche Cayenne GTS, iar după un mic search, sistemul de navigaţie mi-a arătat că am de făcut doar 350 de kilometri până la unul dintre cele mai faimoase circuite din lume, Nurburgring! După o mică discuţie cu cei de la Nurburgring, în care m-am asigurat că circuitul este deschis pentru toţi, nu am mai stat mult pe gânduri. Am pornit.

Ieşit pe autostradă, am zis să nu forţez maşina prea tare! După ce am ales modul Comfort al suspensiei şi am setat cruise controlul la 130 km/h, mi-am propus să mă bucur de calitatea drumurilor germane de la volanul acestui Cayenne GTS. Însă planurile mele aveau să fie stricate foarte rapid de un rival american,  Jeep Grand Cherokee SRT8.

Continuarea articolului, dar şi imagini video cu noul Cayenne GTS pe Nurburgring, pe Autostrada.md.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu