TEST: Ce îşi doreşte EL de la relaţie în funcţie de numele său

Magia cifrelor este deseori invocată în relaţiile amoroase. Numerologia îţi spune ce îşi doreşte iubitul tău de la o relaţie, în funcţie de numele pe care îl poartă. Suma consoanelor din nume îţi dezvăluie dorinţele ascunse şi fantezii lui, scrie Unica.ro.

Pentru a obţine cifra corectă, ai nevoie de numele complet al iubitului tău. Cum calculezi?

Pasul 1
– Ai nevoie doar de consoanele din numele lui întreg. Scrie numele şi subliniază consoanele.


Pasul 2 – Consultă tabelul şi, sub fiecare consoană, scrie cifra corespunzătoare.
Pasul 3
– Adună cifrele până obţii una singură. Practic, dacă suma cifrelor este de exemplu, 34, cifra lui este 7.

Cifra 1

Uneori, îi place să facă pe şeful, iar relaţia de cuplu nu face excepţie. Vrea să îl laşi să conducă în relaţie, atât în general, cât şi la capitolul sex, dar nu exagerează. Vrea să îi răsplăteşti curajul şi ideile originale şi să te comporţi pe măsură, ba chiar să îi întreci aşteptările. Vrea să îi faci surprize, să aduci mereu ceva nou în relaţie şi să simtă că este bărbatul potrivit pentru tine. Nu îi plac exagerările, ocolişurile şi situaţiile incerte. Preferă un adevăr dur decât o minciună frumoasă.

Cifra 2

Îşi doreşte o relaţie în care mergi pe ideea că orice problemă poate fi rezolvată. Nu tolerează discuţiile în contradictoriu, nici certurile sau să ridici tonul. Nu te mira, dar poate trece mai uşor peste problemele cu tine, dacă vede că eşti îndrăgită de prietenii şi familia lui. Se aşteaptă să îi suporţi bruştele schimbări de comportament, vrea să fii inventivă în pat şi inteligentă în relaţie. Se ghidează după zicala: "Femeia trebuie să fie doamnă în societate, gospodină în bucătărie şi pricepută în pat".

Cifra 3

Este o fire boemă şi are aşteptări ridicate de la o relaţie de dragoste. Vrea să fii suficient de inteligentă şi atentă, încât să combini pasiunea cu diplomaţia, pentru că îşi doreşte o femeie afectuoasă, dar care să nu îl controleze şi limiteze. Vrea să fie lăudat şi încurajat, dar cu masură, şi, aceleaşi aşteptări le are şi în pat, unde dacă îl faci să se simtă confortabil, îţi oferă partide de sex reconfortante.

Cifra 4

Vrea să fie protectorul tău şi să îi oferi o relaţie în care să se simtă ca bărbatul salvator, un bun organizator al activităţilor voastre comune şi un sfătuitor de nădejde atunci când ai probleme. Nimic rău în asta, doar că trebuie să îl temperezi cumva, ca să nu întreacă limitele şi să devină posesiv. Trebuie să îi suporţi obsesiile pentru curăţenie şi organizare, în rest, este un bărbat pe care te poţi baza, dar care, la rândul lui, are nevoie să ştie că eşti fidelă şi de încredere.

Cifra 5

Bărbatul cu cifra 5 are relaţii puţin mai complicate, pentru că ţine prea mult la noţiunea lui de libertate. Este mai mult adeptul unei relaţii libere, cu puţine responsabilităţi şi abia târziu "se aşează la casa lui". Dar, dacă vrei o relaţie relaxată, cu ieşiri pline de distracţie şi cu sex de calitate, îl poţi alege cu încredere. Îşi doreşte să fii comunicativă, veselă şi mai ales, foarte deschisă la experienţe sexuale.

Cifra 6

Dacă vrei o relaţie de lungă durată, serioasă şi cu un viitor liniştit, găseşti în el bărbatul de casă, calm şi iubitor, care te face să simţi că nimic rău nu ţi se poate întâmpla. Îşi doreşte nu neapărat să fii o gospodină desăvârşită, deşi îi place mult mâncarea, dar mai mult vrea să locuiască cu tine şi să aduci căminului vostru acea notă feminină care îl face să ajungă mai repede acasă de la serviciu. Vrea să fii fidelă, afectuoasă, liniştită şi implicată. Sexul contează, însă nu mai mult decât siguranţa emoţională pe care o vrea de la o relaţie.

Cifra 7

Dacă numele iubitului tău însumează cifra 7, atunci ai dat peste un bărbat orientat spre studiu şi perfecţionare. Îşi doreşte o femeie inteligentă şi comunicativă, care să îl provoace la discuţii şi care să îl facă să se simtă mândru în societate. Pentru el contează foarte mult părerea prietenilor şi familiei despre tine. Dacă îl minţi, dacă îl contrazici fără argumente sau dacă îi înşeli aşteptările pe plan social şi intelectual, atunci l-ai pierdut.

Cifra 8

Nu m-ar mira dacă majoritatea bărbaţilor cu cifra 8 au funcţii de conducere. Este un bărbat implicat, inteligent şi avid de succes. Tinde să aducă autoritatea şi în cuplu, iar tu trebuie să îl temperezi cu diplomaţie. În pat, face pe proful de sex care te iniţiază în jocuri erotice, fantezii sexuale şi experienţe pasionale, şi trebuie chiar să îi întreci aşteptările cu pofta ta de sex. Pentru confort şi mândrie, i-ar plăcea să ai o funcţie importantă, dar nu mai importantă decât a lui.

Cifra 9

Este bărbatul pe care te poţi baza oricând.Îţi dă sentimentul că relaţia voastră poate depăşi orice barieră, dar pentru asta are nevoie să îl susţii, să îl iubeşti necondiţionat şi să ai răbdare atunci când mai sare calul. Îşi doreşte să îl provoci la discuţii inteligente, să fii altruistă ca şi el şi să ai răbdarea de a construi pas cu pas relaţia. Nu îi place să fie grăbit sau minţit. Dacă respecţi relaţia cu el, vei primi tot ce ai nevoie, pe toate planurile: sentimental, financiar, social. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu