Termocom este gata să înceapă încălzirea blocurilor locative

Embed:

Termocom este gata să livreze agent termic în Capitală. Anunţul a fost făcut astăzi, de către directorul instituţiei, Mihai Cernei, în cadrul şedinţei operative a Primăriei. În acelaşi timp, Cernei spune că, deocamdată, nu este necesar ca blocurile să fie încălzite, deoarece timpul de afară nu o cere.

"Noi am văzut care este prognoza meteo pentru următoarele 10 zile. Dacă nu se va schimba nimic, nu cred că va fi nevoie de agentul termic, dar noi suntem gata să îl livrăm", a menţionat Cernei.

Oficialul a mai adăugat că, în prezent, cinci blocuri locative din oraş nu au semnate încă paşapoartele termice. De asemenea, directorul Termocom a vorbit despre coeficientul achitării datoriilor. Cernei a explicat că, la moment, orăşenii au achitat 94,5% din restanţe. "80% din această sumă vor fi transferate pentru achitarea integrală cu furnizorii", a conchis directorul S.A. Termocom.

Publika.md menţionează că, anul trecut, toate grădiniţele din Capitală au fost conectate la reţeaua centralizată de încălzire pe şapte octombrie. Tot atunci, agentul termic a fost livrat în şcoli, spitale şi policlinici. Blocurile locative au fost conectate la căldură abia la sfârşitul lunii octombrie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu