TERIFIANT! Un tată din Fălești și-a omorât propria fiică, apoi și-a tăiat gâtul cu o tablă și a dat foc la casă

Embed:

Şi-a incendiat fiica, după care a încercat să-şi pună capăt zilelor. Este gestul disperat la care a recurs un bărbat de 47 de ani din satul Năvîrneţ, raionul Făleşti, după ce soţia sa plecată la muncă în Italia, l-a anunţat că şi-a găsit un alt partener de viaţă şi nu se va mai întoarce acasă. 

Socrii bărbatului, care locuiesc în aceeaşi casă, le-au povestit poliţiştilor că noaptea trecută, au simţit un miros puternic de benzină. Au mers în camera vecină şi au văzut cum ginerele lor a incediat camera cu o brichetă şi s-a încuiat în odaie, acolo unde era şi fetiţa de nouă ani. Socrii, dar şi fiul lor de 30 de ani au ieşit afară, iar ulterior a venit şi ginerele lor. Şi nu oricum. El avea o bucată de tablă în mână cu care şi-a făcut mai multe tăieturi în regiunea gâtului.

Familia a sunat imediat la 112. Forţele de ordine au depistat corpul neînsufleţit al fetiței în camera incendiată, iar bărbatul, care este cetățean al Republicii Azerbaijan, a fost internat în Spitalul raional Fălești, în stare inconștientă.

Oamenii legii au iniţiat un proces penal şi urmează să stabilească toate circumstanţele.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

Lasă un comentariu