TERIFIANT! Un fermier și-a ucis soția și cei trei copii apoi s-a sinucis. Oamenii legii nu înţeleg de ce bărbatul a recurs la acest gest

Un fermier francez, bogat, și-a ucis soția și cei trei copii de 12, 18 și 20 de ani, după care și-a pus capăt zilelor. Anchetatorii nu rușesc să înțeleagă ce l-a deteminat pe bărbat să recurgă la acest gest, scrie Le Parisien.

Pierre De Bisschop, de 47 de ani, proprietarul unei ferme situate în Nouvion-et-Catillon din nordul Franței și-a ucis membri familiei și apoi s-a sinucis.

Bărbatul a ucis-o pe Celine, în vârstă de 47 de ani, și pe cei trei copii ai lor, Badouin, de 12 ani, Marion, de 18 ani și Jean, de 20 de ani, chiar în ziua în care familia sărbătorea ziua de naștere a soției sale.

De Bisschop și-a împușcat prima dată cei trei copii, apoi pe soția sa și în cele din urmă s-a sinucis.

Crima urmată de sinucidere a șocat atât autoritățile cât și cunoscuții familiei care nu reușesc să înțeleagă ce l-a determinat pe bărbat să recurgă la acest gest în condițiile în care cei cinci au arătat întotdeauna ca familia perfectă fericită și stabilă din punct de vedere financiar.

Trupurile membrilor familiei au fost descoperite, marți dimineața, de către angajații fermei atunci când s-au întors la muncă. Aceștia au chemat poliția, iar anchetatorii au încercat să stabilească filmul evenimentelor și apoi motivele care l-au făcut pe Pierre să recurgă la acest gest.

Un vecin și un prieten de familie au descris cuplul drept „antreprenori care muncesc din greu”, adăugând că „explicația nu este cu siguranță financiară”.

Totuși, în ciuda imaginii perfecte pe care o afișau, o prietenă a lui Celine a declarat pentru presa franceză că acesta i-a spus că este înfricoșată de soțul ei.

Celine și Pierre s-au cunoscut când erau studenți, amândoi studiind finanțele la Școala de management IÉSEG de la Université Catholique de Lille. Cei doi și-au cumpărat terenul din Nouvion-et-Catillon după nașterea fiului lor cel mare, Jean, și de atunci au pus bazele fermei.

Fiul lor cel mare, în vârstă de 20 de ani era student la Școala de Inginerie Icam din Lille, în timp ce sora lui Marion tocmai s-a înscris la universitate pentru a studia dreptul. Cel mai mic fiu al familiei, Baudouin, era elev la o școală privată din apropiere.

Poliția a declarat că nu au găsit încă un bilet de sinucidere și nu au descoperit motivul care stă la baza acțiunilor omului. 

Lasă un comentariu