Teribilism fără margini! Un adolescent din Constanţa s-a agăţat de autobuz ca să nu achite bilet

Teribilism fără margini pentru un adolescent care s-a agățat de autobuz în Constanța ca să nu plătească bilet. Tânărul și-a pus viața în pericol și nu s-a gândit vreo clipă că își pune viața în pericol. Cascadoria băiatului a fost filmată de un șofer aflat în trafic. Vă avertizăm! Imaginile au un puternic impact emoțional!

Un tânăr a vrut să călătorească gratis cu mijloacele de transport în comun din Constanța. Pentru a scuti suma de 1,5 lei pe care ar fi dat-o pe un bilet, adolescentul a pus la cale o cascadorie care l-ar fi putut costa viața,  scrie libertatea.ro.

Ca să nu fie descoperit, băiatul a mers în spatele autobuzului, unde s-a prins cu mâinile de marginea lunetei, iar picioarele le-a sprijinit de suportul numărului de înmatriculare al autobuzului. În timpul mersului, tânărul teribilist se putea dezechilibra în orice moment, riscând să se prăbușescă pe carosabil.

Scena ulutioare a fost surprinsă în trafic de un șofer aflat în zonă care a publicat publicat pe Internet filmarea desprinsă parcă din filmele cu cascadori. Un incident asemănător a mai avut loc la sfârșitul anului trecut în Constanța, când un tânăr a circulat în același mod pe o stradă din oraș.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu