TERIBIL: Atac armat la un centru de refugiați din Germania, un copil și un tânăr au fost răniți

Un individ în vârstă de 21 ani este suspectat că ar fi tras duminică asupra unui centru de refugiați din Germania, rănind ușor un copil de 5 ani și un tânăr de 18 ani, a anunțat luni poliția, relatează agerpres.ro.

Agresorul a folosit o pușcă cu aer comprimat în atacul comis la un centru de refugiați din Langschmidtsweg. Cele două victime au suferit răni în zona picioarelor și au fost duse la un spital din apropiere pentru îngrijiri medicale. 

Anchetatorii, alertați de un martor care a văzut cum cineva a deschis focul de la o fereastră situată la etajul al treilea al clădirii învecinate, au percheziționat apartamentul și au confiscat arma și muniția, a precizat poliția într-un comunicat. 

În lipsa unui 'motiv pentru detenție provizorie', suspectul a fost lăsat în libertate pe timpul desfășurării anchetei, a precizat poliția. 

Pentru moment nu se cunoaște motivul care l-a determinat pe agresor să comită atacul, au precizat anchetatorii. În 2015, în Germania au fost înregistrate circa 177 acte de violență împotriva centrelor de refugiați, față de 26 câte au fost înregistrate în 2014. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu