TERAPIE ANTISTRES. Un local din oraşul american Los Angeles propune clienţilor să distrugă diverse obiecte

Embed:

Un local din orașul american Los Angeles a găsit soluția perfectă pentru a-i ajuta pe oamenii care au avut o zi proastă sau o săptămână stresantă să se calmeze. Le dă în mână o bâtă și îi bagă într-o cameră plină cu diferite obiecte de uz casnic: de la dispozitive electronice la ceramică sau sticlă. Vizitatorii spun că se eliberează de emoţiile negative când le distrug și se umplu de voie bună.

Patronii localului spun că ideea le-a venit când erau și ei stresați. Atunci, cei doi au adunat lucruri vechi și inutile în ograda casei unuia dintre ei și au început să le distrugă. Potrivit lor, "Camera Furiei" este frecventată atât de persoanele care vor să se distreze, cât și în scopuri terapeutice.

"Văd foarte mulți oameni tăcuți care vin la noi și dintr-o dată devin altfel. Ei înnebunesc, strigă şi plâng în timp ce distrug tot ce găsesc. După ce se eliberează de stres, se simt mult mai bine", a spus Edwin Toribio, co-proprietar al localului "Camera Furiei".

Unii clienți ai ”Camerei Furiei” spun că o frecventarea regulat pentru a se menține în formă.

"Nu sunt un bărbat furios, dar aș putea recomanda această activitate tuturor. Vreau să spun că este ca un antrenament. După cum vedeți, sunt destul de obosit acum", a spus un bărbat.

"Este o metodă foarte bună de a te calma și a elibera toată frustrarea și furia din interior. Sunt obosit, dar mi-a plăcut mult și aș repeta această experiență", a spus un alt bărbat.

Afacerea celor doi tineri se bucură de succes, așa că ei au extins-o. Acum, pun la dispoziția clienților stresați șase camere ale furiei, toate cu tematică aparte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu