Teo Trandafir a fost operată din nou

Embed:

Deşi urma să fie externată, Teo Trandafir, fosta realizatoare TV din România, a fost operată din nou de medicii austrieci. Aceştia spun că starea ei este stabilă şi se află la terapie intensivă. Dar sunt rezervaţi în privinţa evoluţiei sale.

Abia astăzi s-a aflat că Teo Trandafir a fost supusă, vineri, unei noi intervenţii chirurgicale, pentru îndepărtarea unor resturi de ţesut necrozat şi a infecţiei din abdomen.

Ea fusese operată şi pe 24 februarie, iar ulterior a fost ţinută în comă indusă. În vârstă de 42 de ani, Teo Trandafir a fost internată la Viena pe 11 ianuarie, cu diagnosticul pancreatită acută de severitate medie.

Abia astăzi s-a aflat că Teo Trandafir a fost supusă, vineri, unei noi intervenţii chirurgicale, pentru îndepărtarea unor resturi de ţesut necrozat şi a infecţiei din abdomen. Ea fusese operată şi pe 24 februarie, iar ulterior a fost ţinută în comă indusă. În vârstă de 42 de ani, Teo Trandafir a fost internată la Viena pe 11 ianuarie, cu diagnosticul pancreatită acută de severitate medie.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu