TENTATIVĂ DE VIOL la Făleşti. Victima, o fetiţă de 10 ani, salvată în ultimul moment

Embed:

Un tânăr de 26 de ani dintr-o localitate din raionul Fălești a încercat să violeze o minoră de 10 ani din acelaşi sat. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție din Fălești, tentativa de viol a avut loc acum câteva zile, în apropierea unui iaz. Fata a fost salvată de un bărbat, care trecea prin preajmă.

Copila, împreună cu doi frați ai săi, a mers la scăldat la iazul din localitate. Băieţii au intrat în apă, iar fata a rămas pe mal. După ce a auzit strigăte, unul dintre fraţi a ieșit din apă să vadă ce s-a întâmplat.

"Am văzut că o chinuia. Și mi-a zis: dă-te la o parte că de nu te pălesc. Am văzut că era dezbrăcată și el tot era dezbrăcat.

Minora locuiește împreună cu tatăl și alți patru copii. Mama este plecată la muncă în Israel. Oamenii din sat sunt îngroziți de cele întâmplate.

"Mi-e foarte frică și nu se poate să se întâmple așa. Pentru că mama nu e acasă, e în străinătate la muncă."

"Nu știu ce minte a avut. Eu sunt singurică și tot mă tem. Acum, tineretul, e greu cu dânsul să trăim."

"Am și eu copii și mâine-poimâne a veni la mine la poartă. Clar lucru că ne este frică, că bărbatul nu este acasă și eu sunt singură.”

Potrivit asistentului social din localitate, Cristina Moroi, copila provine dintr-o familie nevoiaşă: "Sunt 5 copii, de vârste diferite, cel mai mare are 20 de ani. Copiii sunt crescuți numai cu tatăl. Este luată la evidența de asistentul social. La moment este monitorizată de două ori pe lună."

Agresorul este cercetat în stare de libertate. Dacă va fi găsit vinovat, bănuitul riscă de la cinci până la 12 ani de închisoare. 

"Cazul este înregistrat la Inspectoratul de Poliție Fălești. Se examinează sub aspectul tentativei de viol. Circumstanțele, de fapt, se stabilesc. La moment nu este reținut", a spus șeful adjunct al Inspectoratul de Poliție Fălești, Ion Smetancă.

Citeşte şi: Bătută, înjunghiată şi violată de un amic. CALVARUL prin care a trecut o tânără din Ghidighici (VIDEO)

 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu