Tentativă de crimă lângă staţia de metrou Politehnica. Victima a fost operată, iar agresorul este căutat

Poliţiştii îl caută pe agresorul care a atacat un tânăr cu un cuţit, în apropiere de staţia de metrou Politehnica. Victima a fost operată, iar atacatorul său va fi acuzat de tentativă de omor, scrie digi24.ro.

Un incident grav s-a produs joi seară în parcul din apropierea staţiei de metrou Politehnica. Un bărbat a fost înjunghiat de un necunoscut, după care agresorul s-a făcut nevăzut.Între timp, poliştii continuă să îl caute pe agresor.

Atacul a avut loc puţin după ora 19.00, în apropierea gurii de metrou de la staţia Politehnica. Chiar dacă sângera, a reuşit să meargă până la metrou şi să anunţe paznicii de aici că a fost atacat.

Tânărul de 26 de ani le-a spus că a fost înjunghiat în spate de un necunoscut, care a dispărut apoi în noapte. Deşi rănit, tot el a fost cel care a alertat autorităţile la 112. În scurt timp, la faţa locului au ajuns ambulanţa şi poliţiştii.

Imediat după incident, criminaliştii au încercuit zona şi au luat toate probele.

În tot acest timp, medicii i-au acordat bărbatului primul ajutor. Apoi, l-au transportat la spital, unde a fost operat. 
Oamenii care traversează des zona spun că parcul nu este iluminat şi, prin urmare, pericolele pot apărea de oriunde.

„Trec în fiecare zi pe aici şi am văzut că se tot plimbă persoane destul de dubioase. O soluţie ar fi sa fie iluminat pe partea asta”, spune un tânăr.

„Probabil i-o fi cerut telefonul, mă gândesc. I-a cerut ceva si n-a vrut sa-i dea”, opinează un alt trecător.

- Tu te simti in siguranţă?
- Nu. Pentru că ţi-e frică să mergi pe stradă. Cu siguranta s-ar găsi soluţii, dar nu știu cine e în stare sa le aplice, spune o tânără.

Poliţia îl caută pe agresor, iar când îl va găsi, îl va acuza de tentativă de omor. La rândul său, Metrorex precizează într-un comunicat că incidentul nu a avut loc în incinta staţiei de metrou şi că circulaţia trenurilor nu a fost afectată.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu