TENSIUNI şi SCANDAL! Ksenia Sobciak și Vladimir Jirinovski s-au luat din nou la harță în cadrul unor dezbateri

Embed:

Cu mai puțin de două săptămâni înaintea alegerilor prezidențiale din Rusia, tensiunile între candidații Ksenia Sobciak și Vladimir Jirinovski continuă să escaladeze. Cei doi s-au luat din nou la harță în cadrul unor dezbateri televizate.

Jirinovski a acuzat-o pe fosta prezentatoare TV că nu a lucrat nicăieri, iar jurnalista i-a spus că lucrează de ani buni la postul de televiziune Dojdi.

Liderul PLDR a numit televiziunea drept nelegală și murdară:

"Pe vremea lui Brejnev, aţi fost demult închisă în spitalul pentru nebuni! Mă bucur că pe atunci astfel de oameni stăteau în ospiciu. - Asta nu e o insultă, domnule Jirinovski? Despre dumneavoastră nu spun că o faceţi pe clovnul deja de 25 de ani și v-ați făcut business din asta. - Iar în timpul lui Stalin, ați fi fost împușcată!".

Jirinovski a mai spus în emisiune că Donbassul și Crimeea aparțin Rusiei, iar cetățenii care nu sunt de acord cu acest lucru să stea după gratii. Cei doi candidați s-au mai înjurat reciproc și în cadrul altei runde de dezbateri. Atunci, Jirinovski a numit-o pe Sobciak prostituată, iar ea l-a stropit cu apă. Ulterior, aceasta a fost atacată în plină stradă de un susținător al PLDR, care s-a răzbunat pentru "ofensa" adusă lui Vladimir Volfovici.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu