Tensiune la echipa de fotbal a Spaniei! Robert Moreno, nemulţumit că nu a fost inclus în staff-ul condus de Luis Enrique

Tensiune la echipa naţională de fotbal a Spaniei! Fostul selecţioner Robert Moreno este nemulţumit de faptul că nu a fost inclus în staff-ul condus de Luis Enrique, care a fost instalat în funcţie săptămâna trecută.

Antrenorul în vârstă de 49 de ani l-a înlocuit pe Moreno, cel care a rămas să o pregătească pe "La Roja", după ce Enrique a anunţat că renunţă la funcţia de selecţioner din cauza unor probleme personale. Cu Moreno pe banca tehnică, Spania a disputat opt meciuri în care a înregistrat şase victorii şi două egaluri, reuşind să se califice la EURO 2020.

"Nu pot să înţeleg de ce Luis Enrique nu m-a inclus în staff-ul lui. Totodată, nu am nicio claritate ce ţine de declaraţiile lui. El a spus două lucruri urâte despre mine pe care nu le merit", a menţionat Moreno.

Enrique şi Moreno au colaborat împreună de 9 ani, la cluburile AS Roma, Celta Vigo şi FC Barcelona.

"În toată perioadă de colaborare am demonstrat că sunt o persoană corectă. Nici peste câţiva ani nu voi şti motivul deciziei, care nu a fost explicată de el. Pentru mine nu a fost clar ceea am auzit la conferința de presă", a precizat Moreno.

Ultimul meci cu Robert Moreno pe bancă a fost în preliminariile Campionatului European din 2020 cu România, câştigat de iberici cu 5-0.

După partidă, tehnicianul nu a venit la conferinţa de presă, luându-şi rămas bun de la fotbalişti cu lacrimi în ochi.
loading...

Lasă un comentariu