Tenismena daneză Caroline Wozniacki a jucat ultimul său meci din carieră

Embed:
Tenismena daneză Caroline Wozniacki a jucat ultimul său meci din carieră. Sportiva, în vârstă de 29 de ani, a fost învinsă de tunisiana Ons Jabeur în turul trei al competiţiei de Mare Şlem de la Australian Open, scor 5-7, 6-3, 5-7. Jabeur a reuşit 43 de lovituri direct câştigătoare şi 6 aşi. Partida a durat 2 ore şi 10 minute.

După încheierea meciului, Caroline Wozniacki nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

"Apreciez sprijinul familiei mele, în special a tatălui meu, care m-a antrenat în toţi aceşti ani. De obicei, nu plâng. Scuze. Sunt amintiri speciale, care le păstrez în suflet mereu. Drumul pe care l-am parcurs împreună a fost uimitor. Sunt fericită!" , a spus tenismena, Carolina Wazniacki.

Caroline Wozniacki a debutat în circuitul profesionist în anul 2005. Tenismena daneză a cucerit 30 de trofee WTA, cel mai important fiind titlul de campioană de la Australian Open în 2018, când a învins-o în finală  pe românca Simona Halep.

De-a lungul carierei, Wozniacki a fost lider mondial timp de 71 de săptămâni. În 2018, sportiva a fost diagnosticată cu poliartrită reumatoidă, acesta fiind unul dintre motivele retragerii din tenis.
loading...

Lasă un comentariu