Tenismanul elvețian Roger Federer nu se consideră favorit la Australian Open

Embed:
Tenismanul elvețian Roger Federer, campionul în exerciţiu a turneului de Mare Șlem Australian Open, este gata de o nouă aventură la Melbourne. El îşi doreşte să-şi apere titlul cucerit aici anul trecut, însă recunoaşte că şansele sale nu sunt atât de mari.

"Nu vreau să exagerez în privinţa şanselor pe care le am de a câştiga. Asta pentru că eu cred că la 36 de ani nu mai pot fi considerat favorit. De aceea, în această etapă a carierei mele, privesc şi iau lucrurile mai relaxat",  a spus Roger Federer, tenisman. 

Roger Federer a avut un an 2017 foarte bun, pe parcursul căruia a câştigat al 5-lea său titlu la Australian Open , apoi al 8-lea de la Wimbledon.

Elveţianul îşi va începe marţi tentativa de a-și apăra titlul la Melbourne. Federer se va confrunta cu slovenul Aljaz Bedene. Elveţianul ar putea reveni în fruntea clasamentului mondial dacă va câştiga turneul de la Australian Open, iar Rafael Nadal, actualul lider, va fi eliminat până în faza sferturilor de finală.

Tot marţi, compatriotul nostru Radu Albot va debuta la primul turneu de Mare Şlem al anului în partida cu maghiarul Marton Fucsovics.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu