TENDINŢE VESTIMENTARE în sezonul rece 2016-2017. Iată ce trebuie să porţi în această toamnă

Embed:

Blugi cu talia înaltă, pulovere şi rochii oversize, paltoane largi din lână. Acestea sunt doar câteva dintre piesele de rezistenţă ale acestui sezon rece. În vogă sunt şi ţinutele cu imprimeuri geometrice.

În acest sezon accentul se pune pe confort.

"Dacă să vorbim despre acest palton, este un palton ideal atât pentru pantalonii din piele, pentru blugi, pentru chiar şorţi sau rochie. Este un model şi o croială aşa liberă, lejeră, te simţi foarte confortabil într-un astfel de palton", a declarat Xenia Bugneac, stilist.

Nonconformistele îşi pot diversifica garderoba cu haine din piele: "Dacă aveţi în casă rochii din piele sau chiar blugi din piele puteţi foarte îndrăzneţ să îi purtaţi în acest sezon. În cazul dat am asortat această rochie din piele cu un top de culoare gri şi o pălărie. La acest look am optat pentru un rucsac. Sunt foarte în vogă în acest an banerele, imprimeurile şi tot felul de aplicaţii."

Accesoriile sunt cele care definitivează ţinuta.

"Recomand femeilor să investească în accesorii, gen genţi şi ochelari. Asta este punctul forte al fiecărei femei. Accesorizând cu diverse modele de ochelari, precum şi genţi, ţinutele noastre noi le diversificăm", a precizat Xenia.

În ce priveşte culorile, predomină albastrul, urmat de gri, galben muştar şi bej.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu