TENDINȚE NOI PENTRU SEZONUL RECE. Cum ne îmbrăcăm în această toamnă

V-aţi pregătit deja garderoba pentru sezonul rece al anului? Dacă încă nu aţi făcut-o noi vă spunem noi ce se se mai poartă. Sub-stratificarea continuă să fie în vogă și se află printre cele mai importante tendințe ale sezonului toamnă-iarnă 2018.

De asemenea,în acest sezon se poartă vintage și motivele folclorice.

Puteți purta hainele mamei din anii 80, dar și hainele din anii 90, pentru că moda revine.

Stratificările pot fi discrete sau îndrăznețe. În cel mai recent show a brand-ului Prada, designerii recomandă mai multe combinaţii de acest gen.

De la accesorii, trenciuri, pantaloni sau fuste care pot fi purtate prin ploaie și vânt.

Puteți să combinați pielea lăcuită cu piese contrastante și mai cuminți. Motivele futuriste la haine, încălțăminte și accesoriile sunt esențiale, iar metalicul este un must have.

Ochelarii la modă rămân a fi cei cu lentilele înguste, inspirați din moda anilor '90. Se poartă hainele din întreaga paletă de culori, iar negru numai este în vogă. 

Vedeta, însă este culoarea roșie, indiferent de ocazie, este alegerea perfectă și se potrivește atât blondelor, cât şi brunetelor, scrie Prime.md.

Iarna se vor purta blănurile eco de diferite dimensiuni şi culori. Puteți să le potriviți cu blugi închși la culoare, pantaloni evazaţi şi rochii-maxi. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu