Temperaturile ridicate ne răsfață și mâine. În unele regiuni sunt posibile ploi de scurtă durată cu descărcări electrice

Embed:

Vreme caldă ne așteaptă mâine. În unele regiuni ale țării sunt posibile ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab din est.

La Briceni se vor înregistra 31 de grade Celsius, iar la Soroca va fi cu un grad mai mult. La Bălţi şi Orhei vor fi 33 de grade Celsius, iar la Chişinău şi Tiraspol sunt prognozate 34 de grade. La Leova şi Cahul sunt prognozate 35 de grade Celsius. Cel mai cald va fi la Comrat, unde mercurul din termometre va urca până la 36 de grade.

În următoarele zile, vremea va fi caldă. În Capitală, maximele termice vor indica, ziua, până la 29 de grade Celsius, iar noaptea vor fi până la 18 grade.

Pe litoral vremea va fi numai bună pentru plajă. La Barcelona, termometrele vor indica 27 de grade. La Constanţa sunt prognozate 30 de grade, iar la Budva va fi cu un grad mai mult. La Varna şi Odesa se vor înregistra 33 de grade Celsius.

În staţiunea Antalya din Turcia se vor înregistra până la 32 de grade Celsius, iar la Nisa - 27 de grade. La Salonic termometrele vor indica 30 de grade, iar la Larnaca vor fi 33 de grade. Pe litoralul egiptean sunt anunţate maxime de 39 de grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu