Temperaturi ÎN SCĂDERE. Câte grade vor indica termometrele

Mâine vom avea parte de vreme caldă, iar precipitaţii nu se prevăd. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab la moderat.

La Briceni şi Soroca, se vor înregistra 20 de grade Celsius, iar la Bălţi. va fi cu un grad mai mult. La Chişinău şi Tiraspol sunt prognozate 23 de grade, iar la Leova sunt prognozate 24 de grade Celsius. Cel mai cald va fi la Comrat şi Cahul unde mercurul din termometre va urca până la 25 de grade.

Începând de joi vremea se va încălzi treptat. În Capitală, maximele termice vor indica, ziua, până la 30 de grade Celsius, iar noaptea vor fi până la 17 grade.

Pe litoral vremea va fi variabilă. La Odesa, Constanţa şi Varna se vor înregistra 24 grade. La Budva vor fi 31 de grade, iar la Barcelona termometrele vor indica 32 de grade Celsius.
În staţiunea Antalya din Turcia se vor înregistra până la 33 de grade Celsius, iar la Nisa - 27 de grade. La Salonic termometrele vor indica 31 de grade, iar la Larnaca va fi cu un grad mai mult. Pe litoralul egiptean sunt anunţate maxime de 37 de grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu